Kampanyaya katılmak çok kolay, önce Zubizu uygulamasından kampanyaya katılın, sonra Vodafone yanımda uygulamasından Kampanyaya Katıl butonuna tıklayın veya Zubizu yazıp 6666'ya gönderin. Red müşterisi olduğunuz bilgisi Zubizu ile paylaşıldıktan sonra kampanyadan faydalanmaya başlayın. Aldığınız kodu Zubizu uygulaması içersinde bulunan referans kod alanına girerek de kampanyaya katılabilirsiniz. (Daha önce Zubizu üzerinden Vodafone Red kampanyasına katıldıysanız bu adımı atlayabilirsiniz)
Başarılı katılım sağlandıktan sonra Zubizu'ya kayıtlı cep telefon numaranızı CarrefourSA kasalarında söyleyerek tüm CarrefourSA mağazalarından 400 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL değerinde CarrefourSA puan kazanabilirsiniz.
Kampanya 1 - 28 Şubat 2019 tarihleri arasında tüm Türkiye'de yer alan CarrefourSA'larda geçerlidir. Kampanyaya katılabilmek için Zubizu uygulamasını güncellemeniz gerekmektedir.
Kampanya Başlangıç Tarihi: 01 Şubat 2019 Cuma
Kampanya Bitiş Tarihi: 28 Şubat 2019 Perşembe
Kampanya Katılan Firma(lar): ZUBİZU CarrefourSA
Web Adresi: https://www.zubizu.com/ https://www.carrefoursa.com/tr/
Kampanya Türü: Puan
Etiketler: CarrefourSA puan, kampanya, Kampanya, 20 TL, Zubizu, Şubat 2019, Vodafone Red, 1 - 28 Şubat 2019, 2019, CarrefourSA mağazaları, mağaza, telefon,